MARDİN / KIZILTEPE - Yol-İş Sendikası İlkokulu

Ağu

Okulumuza atanan okul öncesi öğretmeni Tuğba KORUCU CENGİZ ;sınıf öğretmenleri Huzeyfet KILINÇ ve Nesrin UÇKAN'a hoş geldiniz diyor ve başarılar diliyoruz.

Ağu

Okulumuzdan atama yoluyla ayrılan Ebru ÖZMEN ,Emine KIRAÇ .Hülya FİDAN  ve Leyla ARSLAN hocalarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatlarında esenlik ve başarı diliyoruz.

Tem

Ana sınıfı öğrencilerimizin mezuniyet heyecanı... Öğretmenimiz Cihan ASLAN'a teşekkür ediyoruz.

Haz

Öğrencileri ile uçurtma şenliği düzenleyen öğretmenimiz Cihan ASLAN'a teşekkür ediyoruz.

Haz

Ana sınıfı D şubesi öğrencilerinin kiraz isimli etkinliğinden kareler... Öğretmenimiz Cihan ASLAN'a teşekkür ediyoruz.

Tem

E-twinning projesi kapsamında yaptığı çalışmalarla okulumuza Avrupa Kalite Etiketi'ni kazandıran ana sınıfı öğretmenimiz Ebru ÖZMEN'e teşekkür ediyoruz.